maanantai 15. kesäkuuta 2015

Maalla ja vesitornissa


Terveisiä maalta ja vesitornista


Vietimme eilen lasten ja mieheni siskon kanssa kivan päivän yhdessä. Ehdimmekin aika moneen paikkaan. Ohjelmassa oli frisbeen- heittoa, lasten liikennepuistoa, vesitornissa maisemien ihailua, kyläilimme myös mieheni veljen luona lampaita katselemassa ja kävimmepäs viellä kukkolankoskeakin ihailemssa. Joten toimintaa riitti koko päiväksi. 


Mieheni veljellä onkin aika monta lammasta hoidettavana, jos oikein muistan niin 5 aikuista ja 7 karitsaa. Tosi söpöjähän nuo ovat.  Lapset nauttivat kun sai antaa niille heinää ja siltittää niitä.

Ja sitten vesitornin näkymiä...


Kyllä mulla vähän hirvitti mennä vesitorniin ku vähän kammoksun nuita korkeita paikkoja, enkä tykkää yhtään vesitornin hissistä. Mutta uskaltauduinpas kumminkin sinne. Portaita pitkin menin ylös ja kivaahan siellä oli ihailla maisemia. Toki olemme siellä käyneet monta kertaa aikaisemminkin. 

Alemmissa kuvissa näkyykin myös Ruotsin puolta kaupunginlahden toisella puolella, sekä toisessa kuvassa hauskasti sekä Tornion kaupunkia että Haaparannan kuntaa. Ja tietysti tuo valtava ikea. Kaukoputkella oli kiva katsella tarkemmin viellä paikkoja. Yllätykseksi vesitornista näyi myös naapurikaupungin tehtaat. 


Päivä oli kyllä mitä mahtavin kun aurinko jaksoi paistaa koko päivän ja tekemistä riitti. Lapset nauttivat koko perheen yhdessä olosta ja tietysti tädin kanssa vietetystä päivästä. Harmi vaan kun kamerasta loppui akku illan päätteeksi, enkä saanut kuvattua sitä kukkolankoskea, muuta kuin puhelimella. Enkä saa niitä nyt puhelimesta ulos, mutta myöhemmin varmasti näette ne kyllä.

Mutta taas täällä sataa vettä, joten sisällä täytyy keksiä tekemistä. Toisaalta tuo vesisadehan on meille hyvä juttu, kun tosiaan odotellaan nurmikon kasvavan. Ja kyllä se onkin alkanut vihertää, mutta uskon että lämmmintä ilmaa se kaipaisi myös, jotta pääsisi kunnolla itämään. 

Ja pahoittelen tosiaan blogin hiljaiseloa. On ollut tekemistä taas, paljon siivoilua, ikkunoiden pesua, ompelemista ja sen sellaista. 

-Hanna-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti