perjantai 1. toukokuuta 2015

Vappuja kaikille!


Vappupäivä on ja täällä ollaan ihan vappufiiliksissä. Pari päivää on mennyt taloa siivotessa. Innostuin myös siivoileen keittiön kaappeja ja laatikostoja, sekä kodinhoitohuonetta. No nyt kelpaa alkaa viettään vappua. 


Tänään menemme katsomaan hienoja autoja ja moottoripyöriä kaupunkiin lasten kanssa. Eli vappuajoja siis. Sen jälkeen ehkä jäätelölle tai jotain. 


Eilen on varmasti ollut paljon juhlijoita liikkeellä. Tänään kuitenkin meille tulee illalla ystäviä juhlimaan vappua. Odotan innolla, kun emme olekkaan moneen vuoteen juhlinut oikeastaan vappua ollenkaan. Ostinkin tuota fresita-mansikka kuohuviiniä, saas nähdä onko mun makuun liian makeaa ja happosaa. Itsehän en voi juoda happosia juomia ollenkaan, kun tuo refluksia-tauti on. (ruokatorven sulkija ei toimi kunnolla) Joten simaakin saan vain haistella.. Kesäkuntoo dieetti on ollut päällä jo jonkin aikaa ja tuloksiakin on vähän jo tullut. Tänään kuitenkin saa vähän myös nauttia herkkuja, mutta yritän silti pysytellä kohtuu rajoissa syömisessä.. ( Mullekkos tuo makea tahtoo maistua ) =)

Illalla juhlitaan! 

Hauskaa vappua vaan kaikille!

-Hanna2 kommenttia: