perjantai 8. toukokuuta 2015

Timantteja ja ilveksiä


Tervehdys. Ja pahoitteluni kun en ole ehinyt blogiani päivitteleen. Tekemistä tuntuu olevan vähän jokapuolella. Ja osaksi kyllä vähän laiskuuttakin.  =) Mutta tosiaan tekemistä olisi kaikennäköistä. Piha pitäisi saada valmiiksi. Maata pitäisi levitellä kuoppakohtiin ja multakuorma pitäisi tilata, jotta pääsisimme vihdoin kylvämään nurmikon. Kyllä tuo muta/ hiekka kasa onkin kaamea, kun sotkua kantautuu sisälle mahottomasti. Ja lasten ulkovaatteetkin pitäisi pestä joka ulkoilun jälkeen. 

Mutta ompelukonekkin pitäisi pistää vähän surisemaan. Nimittäin lapsille kesävaatteille olisi tarvetta. Ja olenhan minä jotain saanutkin aikaiseksi. Tässäpä esittelenkin timantteja ja ilveksiä.


Kaava: Ottobre 3/2015 Lionella-mekko ja Diamonds legginsit
Kangas:Nosh, vaaleanpun ilves ja keltainen timantti


Kun kauppaan ilmestyi uusin kesä ottobre-lehti olihan se ostettava, sillä ihastuin tähän Lionella-mekko kaavaan heti. Tyttöni Alina ihastui myös mekkoon ja timantti kankaaseen. 


Mekko olikin aika haastava ommella kun olen tottunut helppoja paituleita ja tuninkoja vaan ompelemaan. Mutta siitä tuli okein hyvä. Itseasiassa tein toisesta kankaasta harjoitusversion.  Kaavassa olikin paljon rypytyksiä ja joustin-nauhaa menikin aika paljon. Hihojen ompelu taisi olla minulle se haastavin osuus, sillä hihat on tuollaiset pussin malliset ja 2 kertaiset. Mutta on ne vaan niin ihanat. Ei ollenkaan niin perinteset. Helmaan tulikin ylemmän frillan toinen reuna kapeampi kuin toinen. ( vai miten tuon oikein selittäisi ) =) No kuva puhuu puolestaan. 


Tällä kertaa mekon pääntie takaa onkin avarampi kuin edestä ja tamppi pitää sen kuosissaan. Helmaan vielä ompelin tuollaisen "it is only treasure" merkin. 


Mutta nyt taitaa olla aika jatkaa taas kotitöitä, eli jospa pistäisin imurin laulamaan ja mopin heilumaan, kun taloomme taitaa olla pommi räjähtänyt. 

-Hanna-


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti