keskiviikko 27. toukokuuta 2015

Makeaa mahantäydeltä


Kiirettä on jälleen pitänyt kun en ole ehtinyt tännekkään kirjoitella. Pihalla ollaan jälleen oltu ja saatiinhan me vihdoin laitettua ne nurmikon siemenet itämään. Nyt ku muistaisi vaan kastella ahkerasti. Kuvia laitan sitten myöhemmin..

Eilen olikin täällä sadepäivä ja innostuin pitkästä aikaa leipomaankin. Minä joka en tykkää hirveästi leipomisesta innostuin jopa koristelemaan. Leivokset oli niin hyviä että lapsetkin söivät makeaa mahantäydeltä. Leivoin siis ihan tavallisia mokkaruutuja ja osan päälle kaulittin keltaista sokerimassaa ja marjoja. Ja toisiin tuli se perinteinen suklaa kuorrute ja marjat.


Kevät juhlissa ollaan myös käyty. Tytöllä oli kevätjuhlat viikko sitten ja koululaisella tiistaina. 
Eli jos ei olla ulkona oltu pihahommissa niin sitten kevätjuhlissa. Olikin muuten mahtava esitys järjestetty koululla, kaikki 1,3 ja 5 luokkalaiset olivat yhdessä tehneet ison näytelmän  koirien kalevalasta. Vielä olisi lauantaina todistusten jako koululla ja sitten pääsee meidänkin ekaluokkalainen kirmaamaan kesälaitumelle. 

Alla olevan kuvan näppäsin itsestäni kevätjuhlista tullessa. Kuvassa näkyykin mun uusimmat kengät joista niin tykkään. Ovat vaan niin korkea korkoiset että mulla ei kyllä selkä tykkää hyvää, kun tuo iskiaskin vaivaa. Mutta silloin tälloin on kiva laittaa vähän korkeapi korkoiset kengät jalkaan ja leikkiä vähän pitempää. =) Hieronnassa olen myös nyt käynyt ahkerasti ja koittanut venytellä ja painella kipupisteitä, kun tuo iskias alkoi tosiaan vaivaamaan pihahommien alkaessa.. sillä odottelinkin niiden valmistumista... 


Siivous taas kutsuu kun vieraitakin olisi huomenna tulossa käymään  joten moikka.

-Hanna-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti