perjantai 15. toukokuuta 2015

DIY butterfly board


Olen jo jonkin aikaa etsinyt sopivaa kuvaa meidän olohuoneen seinälle, eikä sitä löytynyt joten päätin tehdä taulun itse. Näin ihania perhoskuvia ja julisteita netissä, mutta en raskinut tilata ku olivat niin kalliita, joten siitä se ajatus sitten lähti... DIY perhostaulu. 


Minulta löytyi jo 50cm x 70cm kokoinen kangastaulupohja.  Pinterestistä löytyi ihania perhosen kuvia, joita jouduin kyllä vähän kuvankäsittely ohjelmalla erottelemaan. (miehen avustuksella) Tulostin perhoset vähän paksummalle paperille ja leikkasin saksilla irti. Taulupohjaan kiinnitin niitellä palan kernikangasta, jota löysin ruotsin puolelta ö&b.stä. 


Taittelin perhoset niin että näyttäisi kun perhoset lentää ja kiinnitin ne karhuntarrateipillä (vai mitä nyt onkaan)


Halusin saada tauluun mustat kehykset kontrastia tuomaan niin ei muuta kun kangasmaali kehiin. Eli Decotextil. 


Taulu onnistui muuten ihan hyvin mutta yhdestä kulmasta kangas jäi vähän löysälle ja maalatessani reunoja yläkulmaan oli jostain levinnyt mustaa maalia, joten peitin sen kirjoittamalla Butterfly. 


Ja tässä vielä lähikuva taulusta. Ihastuin heti tuohon kankaaseen ja tarkoitus olikin ensin ostaa sitä ulos terassin sohvalle patjoihin tai sitten tyynyihin. Mutta tähän se sopi paremmin kuin hyvin, koska tiesin haluavani taululle tämän värisen taustan..  

Mutta nyt täytyy taas rientää kotitöiden pariin. Pihallakin odottaa vielä paljon tekemistä. Minulla on täällä ollut mahottomat pihan suunnittelu operaatiot ja olenkin piirrellyt paperille ideoita. Eli Tarkoitus olisi päästä kylvämään nurmikko meidän pihalle. Kiirettä pitää, sillä toukokuun aikana olisi tarkoitus saada piha valmiiksi. Olen tasoittanut meidän piha aluetta ja kun meillä on savi maa, niin olen levittänyt saven päälle vielä hiekkaa. Ojanreunakin pitäisi siistiä oksista ja muista rikkaruohoista. Tarkoitus olisi tilata kaivinkone apuriksi multaa levittämään, mutta en tiedä onnistuuko se, sillä täällä on satanut koko viikon vettä, joten maa taitaa olla liian pehmeää viellä. 

Eli jos ei täällä mitään juttua näy niin tiedätte minkä parissa aherran. =)

Ihanaa viikonloppa!

-Hanna-

2 kommenttia:

  1. Ihana taulu <3 ja sopii kauniisti tuonne teän olkkariin!

    VastaaPoista
  2. Kiitti H. Oli siinä vain tekeminenkin, mutta kivahan näitä on aina välillä väsätä. =)

    VastaaPoista