maanantai 13. huhtikuuta 2015

Tuliainen ja ihkuja kankaita

Tervehdys! Sitä todella toivon. =) Flunssan kourissa olen täällä ollut jo viikon verran. Tai no oikeastaan nuhaa ja muuta on ollut yli kuukauden.. sen vuoksi on ollut myös blogitauko. Kuume ei nouse ja välillä on parempikin olo, mutta aika tukkoisena aamut alkaa edelleen.  Tauti ei ota parantuakseen.. Toivottavasti tervehtyisin ens sunnuntaihin mennessä. Nimittäin silloin on meidän esikoisen 8-vuotis synttärit. Ja tekemistähän riittää ennen synttäreitä kovastikkin. Lapset on myös ollut pitkään jo nuhaisia, mutta niillä sentään käväisi myös kuume kyläilemässä pari kolme viikkoa sitten.. joten niillä ei taida olla muutako nuha vaan jäljellä.. 

Mutta sitten asiaan...
Mieheni oli tosiaan viime viikon työmatkalla Helsingissä. Hän toi sieltä oikein tuliaisiakin. Ihanan puurasian. Mieheni on tainnut oppia tuntemaan makuni jo aika hyvin. Mihinköhän sen laittaisin? Ehkä korurasiaksi, meikeille tai sitten vain muille tavaroille.
Innostuin myös pääsiäisenä tilaamaan nosh.fi verkkokaupasta kankaita. Tyttäreni Alina näki uusimmassa Ottobre lehdessä timattikankaasta tehdyt kesä legginssit jotka oli aivan pakko saada. Jotenka pistin tilauksen menemään. Katsotaan sitten että minkä laatusia kankaita on, kun en ole aikaisemmin testannut. Tarttuipa sieltä sitten muutakin ostoskoriin. =) Ilvestä ja timanttia


Tummansini valkoraidallista resoria oli myös pakko saada. Sopii molempien vaatteisiin. Niin tytön kuin pojankin. 


Ja tuo mintun-värinen raitakangas sopii tytölleni paremmin ku hyvin sillä hän on vaaleatukkainen. Harmaa joustocollege sopii sit molempien vaatteisiin. 


Vaaleata kangasta ei ole tilattu noshilta vaan käväisin ostamassa Kemin kangasmaailmasta kun olin siellä päin liikkeellä. Myyjä sanoikin että se esittää niin kuin lampaita =) No joka tapauksessa näistä kankaista olisi tarkoitus tehdä lapsille kesä vaatteita. 

Luultavasti ompelen sitten vasta ens viikolla kun on aikaa, jospa hoitaisin ensin nämä synttärijärjestelyt pois alta. 

Flunssaisin terkuin Hanna

2 kommenttia:

  1. Sullahan se onkin hyvä mies kun kerta tuliaisiakin osaa tuoda! ;) Mulla ei edes käynyt mielessä, että jotain voisi oma tuodakin... ja siis eihän se mitään tuonutkaan :D. Hehe.

    Mutta nuo kankaat on kyllä niin ihania! Voin vain kuvitella nuista niitä vaatteita, joita katsottiin lehdestä. Varmasti tulee upeita! Voi kun itselläkin riittäisi intoa/taitoa lastenvaatteiden tekoon <3 Olet sie kätevä emäntä!!

    VastaaPoista
  2. Niinhän se vissinon.. samalla mulle kun toi lapsillekkin. =D

    VastaaPoista