tiistai 7. huhtikuuta 2015

Lastenhuoneiden uudeelleen järjestelyä Järjestelin tuossa muutama viikko sitten tuota pojan huonetta ja jäin mietiskelemään, että vanha koulupöytäni ei mielestäni sopinut huoneeseen. Olin jo käveleväni maalikauppaan ja hakevani maalia. Mutta sitten uudella kirpputorilla tuli tämä ihana vintage pöytä vastaan. Se oli juuri sellainen pöytä joka sopii huoneeseen. Ja niin sai vanha koulupöytäni väsityä tieltä. Vaikka uudessa pöydässä on vähemmä säilytystilaa niin ei haittaa. Myös punainen jakkara tarttui kirpputorilta matkaan. =)
Innostuin tuossa pääsiäisen aikana vähän järjestelemään lastenhuoneita lisää. Pojan huoneessa ei juuri järjestys muuttunut, mutta työpiste siirtyi sängyn päätyyn ja hylly lähemmäksi työpistettä.Tytön huoneessa järjestys muuttui paljonkin. Siirsin sängyn vastakkaiselle seinustalle ja laitoin lipastot erilleen. Ompelin myös uusia tyynynpäällisiä oulusta löytämistäni kankaista. Tytön huoneen järjestykseeen en taida olla koskaan täysin tyytyväinen. Johtunee siitä etten ole löytänyyt hyviä säilytyskalusteita. Vanha liinavaatekaappi olisikin hakusessa. Sellaisessa olisi niin helppo säilyttää niin isoja kuin pieniäkin tavaroita. Kyllä minä sellaisen vielä löydän! 


Keltaiselle tauluhyllylle on kiva kerätä kylttejä muita kivoja juttuja. Peilistä on irronnut perhonen joten pitäisi alkaa liimaus hommiin.


Nyt pitäisi jaksaa alkaa järjesteleen myös muiden huoneiden tavaroita. Eteisestä pitäisi ainakin kerätä ylimääräisiä talvivaatteita pois. Ja ylimääräisiä tavaroita pitäisi myös pistää pois, kunhan vain saisin aikaiseksi alkaa karsimaan.. Autotallin siivous on myös edessä. Autotalli onkin viellä keskeneräinen, sieltä puuttuu mm. väliseinää ja säilytyshyllyt varastonpuolelta. Ehkäpä se innostus tulee sitten kun saa nostettua puutarhakalusteet ja grilli terassille. Silloin saa vähän tyhjemmäksi sitä ja helpompi järjestellä. 

Mutta katsotaan mitä sitä saa aikaiseksi.. Nyt kyllä väsyttää niin paljon, kun en saanut yöllä kunnolla nukutuksi, kun mies on lähtenyt työmatkalle... Toivottavasti saan muina öinä nukutuksi kun hän tulee vasta viikonlopuksi kotiin. 

Hyvää päivänjatkoja jokaiselle!

-Hanna-


4 kommenttia:

 1. Kiva löytö tuo pöytä! Kyllä ne tarvittavat esineet ja kalusteet tuppaa tulemaan eteen, kun ei ole hopussa vaan katselee rauhassa :)

  Mukavaa uutta viikkoa! Ja lyhyttä sellaista...

  VastaaPoista
 2. Eikö olekkin.. itse tykkään siitä kovasti. Sopii mihin tahansa ku on niin näppärän kokoinen. Ja niin se on että täytyy vaan olla kärsivällinen jos jotain tiettyä on etsimässä.. =)

  VastaaPoista
 3. Ihana tuo pöytä tosiaan! Ja niin kivalta näyttää uudet järjestykset huoneissa <3

  VastaaPoista
 4. Kiitos H. Kyllä tuntuu että uuden järjestyksen myötä neliöt lisääntyivät. =D

  VastaaPoista