perjantai 24. huhtikuuta 2015

Kenkien tuunausHeipparallaa! 
Innostuin tuunaamaan kengät, kun löysin kirppikseltä käyttämättömät kangaskengät, jotka sopi mun jalkaan tosi hyvin. Olen nyt kokeillut nuita deco-tekstiilivärejä vaatteisiin ja nyt päätin kokeilla myös kenkiin. Vähän kovenpi pinta tuli tietysti kuin normi kangaskenkä, mutta ei haitannut käyttöä.  Maalinsävyksi valitsin tollasen ruskehtavan liilan. Purkissa se kyllä näyttää ihan vaaan ruskealta. Mutta anyway hieno se on tuokin väri.


Tässä kuva viellä eri parina.  =) Alhaalla vielä lähikuva maalatusta kengästä. 


Ja alhaalla näkyykin kenkien alkuperäinen väri. Onhan nuokin hienot, mutta ei sovi mun tyyliin eikä vaatteisiin juurikaan. 


Miten on, kumman väriset sinä valitsisit?Niin ja löysinhän mie tällaisetkin ihanuudet kirppikseltä. En yleensä osta kirppikseltä kenkiä, mutta jos näyttää siltä että ne on melkein käyttämättömät, niin miksei. Ja nämä ne vasta onkin huippuhyvät jalassa. Tarttuipa sieltä paljon muutakin kivaa matkaan. Joskus vaan sattuu tekemään hyviä löytöjä. =)

nyt oli kenkäasiaa, seuraavalla kerralla jotain ihan muuta...

-Hanna

2 kommenttia:

  1. Nuista kengistä tuli kyllä ihan mahtavat!! Mahtisidea!! <3
    Itse en ole oikein päässyt kirppareille viime aikoina. Joku päivä pyörähdin pikapikaa Tositorilla, mutta ei sieltä tunnu mitään löytyvän.

    VastaaPoista
  2. no tositorilta miekin kävin ja tein näin hyviä löytöjä. joo joskus itselläkin välähtää näissä tuunausjutuissa.Onnistui hyvin! Oli tarkoitus laittaa kuvia myös kengistä eri vaatteiden kanssa kun tuntuu et noi kengät sopii asuun ko asuun =) Mutta eipä oikein onnistunut otokset, ehkä seuraavalla kerralla sit.

    VastaaPoista