perjantai 6. maaliskuuta 2015

Tytönhuoneen remontti valmis!


Tällainen siitä nyt sit tuli....


Sabluunalla merkkasin kolmioiden paikat ja maalarinteipillä sit suojasin seinän..No niin tytön huoneen remontti on nyt valmis!! 
Olihan siinä aika homma, mutta olen nyt paljon tyytyväisempi tähän uuteen ilmeeseen. 

Eli ennen tässä kulmassa oli tällainen tapetti. Tapetin siis revin pois ja maalasin pohjan kermasävysellä maalilla ja kolmiot siis maalasin akryylimaaleilla, jotka on pääasiassa tarkoitettu askarteluun. Mutta mulla oli niin fiksu mies, joka hoksasi että voihan noita käyttää myös seinäänkin. 

Niin alunperin oli ajatus vain vaihtaa tapetti, mutta en löytänyt kuitenkaan mieluista tapettia. Pöllö-tapetti oli kiva mut, ajattelin että ehkä se menee vähän aikaa, entäs sitten parin vuoden päästä pöllöt menee varmaan jo liian lapselliseksi. Joten päädyin sitten näihin kolmioihin.. Alunperin olikin koko remontin tarkoitus saada lisää valoa huoneeseen. Viimeinen kuva on talon rakennus ajoilta, joten huone on ehtinyt muuttua huonekalujen ja sisustustavaroiden osalta siis moneen kertaan ja ehtiikin varmaan muuttua. 

Täällä on tälläviikolla hiihtolomaviikko ja ilmat on ollut sateiset, mutta näin perjantaina onneksi se aurinko tuli esiin ja siksi lähdimmekin lasten kanssa markkinoille katseleen ja ostamaan tietty pakolliset ilmapallo, lelu ja lakut. 

Huomenna lähdemmekin sitten viikonlopun viettoon Ouluun kylpylään ja hoploppiin.. 

Oikein mukavaa viikonloppua kaikille. 

1 kommentti:

  1. Huoneesta tuli niin kaunis! Voisi luulla, että olisi jostain sisustuslehdestä tuo kuva. Akryylimaalien käyttö oli kyllä hyvä idea! Hyvä P :D

    VastaaPoista