lauantai 28. maaliskuuta 2015

Ostoksilla Oulussa ja kotikonnuilla
Pääsimme viime keskiviikkona käymään mieheni kanssa ihan kahdestaan ostoksilla Oulussa. Aikaa oli vain muutama tunti, mutta löysin jotain kuitenkin mitä lähdin etsimään.  
Niin ja vaikka aikaa oli vähän niin ehdin käymään muutamassa sisustusliikkeessäkin. Ehdottomasti ihanin oli Lifestylenordic niminen kauppa joka sijaitsi torin rannassa vanhassa aitta-rakennuksessa. Sieltä löysin doctor housen naulakkokoukut ja pillejä. Kävin myös sisustusliike Decorassa. Suositten kyllä käymään noissa sisustuskaupoissa jos olette Oulussapäin käymässä. Harmittaa oikein kun kamerasta oli virta loppu, unohdin siis ladata ennen lähtöä, mutta onneksi on puhelimessa kohtuullinen kamera. Vaikka eihän nämä ole tietenkään yhtä laadukkaita kun kameralla otetut. Pääasia että saatte kuvaa millaista siellä oli. hih =)


Olin ihan täpinöissäni kun löysin näitä ihania kankaita ja sisustustekstiilejä. Värikkäät kankaat tulee tietty lastenhuoneisiin. Ja tyynyjä olohuoneen sohvalle. Täytyykin tässä tunnustaa, että olen ihan mahdoton ostelemaan nuita tyynyjä ja tyynynpäällisiä. Niitä kun tulee vaihdettua melkein mielialan mukaan heh! Mulla on nyt vissin jokin siksak-kuvio juttu menossa kun olen jo jonkin aikaa etsiskellyt sellaisia kankaita. Ja löysinkin lopulta ii:n kärkkäiseltä nuita siksak tyynyjä ja vieläpä ihan huippu halvalla. Ja vilkuileehan siellä olohuoneen kuvassa myös uusin lamppu, joka tarttui taas kirpparilta matkaan. Eilen kävin sitten täällä kotikonnuilla myöskin kiertemässä. Rustasta löytyi uusi matto, se tietää sitä että täytyy myydä vanhoja vähemmäksi, kun niitäkin tuntuu olevan ihan liikaa. Ja tarttuipa mulle matkaan myös uusia tapettirullia, mitähän kivaa niistä taas keksikään.. Ne oli vain muutaman hassun euron, jotenka en vitsinyt kauppaankaan jättää. 


Niin ja meinasinhan mie niitä kuvia laittaa tuosta meidän eteisestäkin mutta enhän malttanu olla esittelemättä uusimpia löytöjä. Eli ne kuvat ja seuraavaan kertaan. 

-Hanna-
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti