keskiviikko 18. maaliskuuta 2015

Prinsessahame ja keinutuoli


Hei vaan! Tyttärelläni oli tänään kerhossa valokuvauspäivä. Saas nähdä minkälaisia kuvia sit tuli... Kuvaus onnistui todella hyvin, sillä valokuvaaja oli hurja hauska. Hänkin hoksasi heti prinsessa teeman ja pyysikin istumaan sit sen mukaan. Mietiskelinkin jo pari viikkoa sitten mitä hänelle laittiasi kuvaukseen päälle. Olen jo kauan haaveillut tytölleni oikeasta prinsessahameesta, joten sellaisen siis valmistaisin. Kankaan löysin eurokankaan palalaarista ja pitsi on myös aikaisemmin sieltä hankittu. Kaavaa ei ollut, ja kun en ennen ole tällaista ommellut niin jouduin vähän soveltamaan. Haastavinta oli ehdottomasti se että saan vyötäröstä tosi kapean mutta hameesta silti muhkean. Tyttöni kun on tosi hoikkanen. Hameen kaveriksi valitsimme t-paidan jossa on vähän kimalletta. Se sopi siihen ihan hyvin. Tyttö ei ollut nytkään oikein kuvaustuulella, ku yritin ottaa hameesta kuvia joten näillä kuvilla mennään. 

Olenhan minä välillä tarttunut maalipensseliinkin. Reilu viikko sitten maalasin lasten keinutuolin uuteen uskoon. Maalasin vintagepaint-maalilla eli siis kalkkimaalilla. Väriksi valitsin dark powder, joka on vähän sellainen luumunharmaa.. Vähän huonosti maalimeinasi tarttua kun keinutuolin pinnassa oli lakka päällä. Yritin kyllä sitä hioakkin mutta en ilmeisesti tarpeeksi. Siksi maalasinkin sen kahteen kertaan.  Onnistui kuitenkin ihan hyvin, vai mitäs sanotte?Tässä kuva vielä ennen maalausta. 

Täällä ollaan sairasteltu oikein urakalla. Viime viikolla meillekkin sitten kantautui se vatsatauti. Siksi blogin-kirjoittelussakin on ollut pikku paussi. Ja kyllähän se harmittaa kun sisällä ollaan oltu vaan, täällä on ollut niin ihania kevät ilmoja.  Mutta jos nyt nämä auringonpaisteet jatkuisivat niin pääsisimme mekin taas hiihtelemään lasten kanssa. 

Olohuoneen ja keittiön sisustus on pyörinyt samannäköisenä jo koko alku vuoden, mutta jos tässä pikku hiljaa minäkin saisin jonkin sisustus kärpäsen pureman niin ehkäpä jotain uutta tänne blogiinkin saisin julkaistua.. 

Oikein ihanaa viikonjatkoa jokaiselle...

-Hanna-
1 kommentti:

  1. Tuosta hameesta/asukokonaisuusta tuli ihana!
    Ja ihana tuo maalin sävy keinutuolissa ♥♥♥

    VastaaPoista