lauantai 21. maaliskuuta 2015

Kevättä rinnassa


Kevättä on rinnassa myös täällä.  Ensimmäiset narsissit kaappasin kaupasta mukaan eilen. Oi kuinka ihania ne ovatkaan, tuovat niin keväisen tunnelman kotiin. Kevät on tuonut nyt sen kauan kadoksissa olleen sisustus insipaationkin takaisin. Nuo kävyt muuten on ollu koko talven ajan osa meidän sisustusta. Ne tuovat pienen palan luontoa sisälle. Ihmeen hyvin lapset on jäätänyt ne rauhaan, joten sotkuiltakin ollaan vältytty. Keräsimme ne syksyllä läheiseltä leikkikentältä.


 Ostin tuossa jokunen viikko sitten tollaisia pieniä puupalikoita, joista sitten muodostui sanat GET INSPIRED. Ne ovat jämähtänyt tuohon keittiön pöydälle kun en parempaakaan paikkaa ole keksinyt. Lapset tykästyivät niihen kovasti, kuka milloinkin rakentelemasta tornia ja 1-luokkalainen poikani on innostunut muodostamaan niitä sanoja. =) Niin ja pilkahtaahan kuvassa palanen myös uusimmasta maalausprojektistakin. Sitä voitte käydä instagramista vilkaisemassa.


Teinhän mie pari päivää sitten ihania uusia hankintojakin. Kauan aikaa olen miettinyt tota paperipussia, että oisko se omiaan meille säilyttämään pahveja. Niitä kun tuntuu kertyvän aika paljon. Niin onhan meillä takkakin missä niitä vois polttaa, mutta aika harvoin me sitä ollaan lämmitetty. Ei olla ihan vielä opittu et miten tuon ilmastointilaitteen ja takan yhteistyö pelais parhaiten. Noh tuohon pussiin niitä on hyvä kerätä. Ostin myös tuon rottinkikorin, mutta se pääsee sitten myöhemmin toiseen käyttötarkoitukseen. Kaunishan se tuolaisenaankin. =) Paperipussukka ja kori on tuolta Haaparannan puolelta HomeNord-sisustusliikkeestä. Siinä vasta ihana kauppa.


Olen etsinyt myös jonkin aikaa sopivan väristä peittoa valkoisen ektorp-sohvan suojaksi. Nyt sen sitten löysin ja vieläpä alennusmyynnistä. Ystävän sisustusliikkeestä Country Heartista =) Sieltä on muuten tullut hankittua nyt viime aikoina useampi purkki Vintage maaleja. Ja maalailtukin on lisää mutta niistä sitten myöhemmin, kun saan maalailut valmiiksi.

Täällä on tänään alkanut suurpilkit ja aurinko paistaa täydeltä taivaalta joten ehkäpä käväsemme koko perheen voimin jäällä vähän kävelemässä.

Oikein ihanaa viikonloppua jokaiselle!

-Hanna-

3 kommenttia:

  1. Ihania juttuja :D. Mullekin tosiaan posti toi tuon saman pussin ja ihan saman peiton ostin CH.sta L:lle päiväpeitteeksi! Hyvä maku sulla siis <3 hih!

    VastaaPoista
  2. Hei vaan :) Täällä uusi lukija ilmoittautuu ja toivottaa myös sinut tervetulleeksi ryhmäämme, ollaan kuulolla :)

    VastaaPoista
  3. Kiitos H/Lumimäellä. Joo meillä taitaa olla vähän sama maku..hih =) Mulla haluttais hankkia myös se valkoinen pussukka. Ja kiva kun tulit lukijaksi Idis&interiööri. Niitä kaivataan lisää =) ja kiitos ryhmään pääsystä, juups ollaan kuulolla!!

    VastaaPoista