keskiviikko 25. maaliskuuta 2015

Eteisen uusi ilme

Sisustusinspiraatio täällä jatkuu. Eteinen on ollut pulmallinen sisustaa ihan alusta asti kun ollaan taloa rakennettu. Se on iso aulamainen tila josta kuljetaan vähän joka paikkaan. Vaikeasti sisustettava on ollut varsinkin tuo seinä missä on vanha ompelukonepöytä. Sen näkee välittömästi kun tulee etuovelta sisään. En ole löytänyt sopivaa huonekalua tuohon mutta, nyt tuntuu ainakin että ompelukonepöytä pääsi arvoisensa paikalle. 

Valitsimme rakennusvaiheessa helmipaneelin seinille, joka ei kylläkään ole normina puolipaneelina vaan asensimme paneelin vähän korkeammalle. Alhaalla vasemmassa kuvassa näkyy hyvin. Opin sen läksyn jo edellisessä asunnossa että tapetti ei kestä kovaa kulutusta eteisessä jotenka siksi näin. Ja olen kyllä tykännyt. 


Vähän on ollut vaikeuksia keksiä mitä seinille laittaisi, kun on ne vaan niin valkoiset.  Ei huvittaisi ihan joka paikkaan tehdä reikiäkään. Kaksijalkainen pöytä sai uuden ilmeen taas vintagemaalilla. Maalinsävy on sama kuin keinutuolissa eli Dark powder. Pöytä oli ennen neliönmallinen iso pöytä ja ruskean värinen.  (Tosi hankalan mallinen =)

Vasemmassa kuvassa näkyy tuo ihana vanha arkku, joka on kirppislöytö. Se on yksi minun lemppari esineistä. Arkku toimii tällä hetkellä kenkien säilytyspaikkana. Kuvassa näkyy myös kaapiston päätyä, jonka tapetoin olohuoneen tapetilla kun sitä jäi vähän ylimääräistä. 


Uskaltauduinhan mie niitä kuviakin laittamaan seinälle =) hih 


Vanhat sukset on kans yksi minun lemppareista. Niissä vaan on sitä jotain =)


Tämä kuva ei ole eteisestä mutta tässä on nyt sen pöydän toinen puolikas. Toisen puoliskon jätin ihan mielellään ruskeaksi, se sopii hyvin keittiön ja olohuoneen välimaastoon. Sekin sai pientä ilmeenkohotusta kun löysin kirpparilta sen päälle uuden peilin. 

Nyt tässä vasta hoksasin, etten näpsinyt kuvia koko eteisestä, mutta lisään ne sit seuraavaksi. Niin ehkäpä saa paremman käsityksen sit minkämallinen tuo meidän eteinen on.  Eiköhän siitä vanhastakin eteisestä löydy kuvia. Eli eteisjuttu jatkuu. =) Mutta nyt olen vain niin onnelinen että sain vihdoin tuohon eteiseen edes jotain eloa. 

-Hanna-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti