tiistai 31. maaliskuuta 2015

Eteinen vol 2
Pikainen tervehdys täältä lumisateen keskeltä. Täällä kun sataa jo toista päivää lunta.  Hyi olkoon, ei tarvitsisi kyllä tulla enään yhtään lisää. Kyllä sitä on jo tarpeeksi tälle talvelle. 

Viimeksi lupasin eteisestä lisää kuvia, kun tajusin ottaneeni vain uusista kalusteista kuvia enkä koko eteisestä. Mutta tulikin tuo shoppailu reissu väliin.. 

No mutta tässä näitä nyt on.  Ensimmäisessä kuvassa näkyykin nyt tuo meidän aulamainen tila. Silloin kun taloa rakennettiin oli todella vaikea miettiä minkäainen eteisestä tulisi. Ensin ajatuksena oli laittaa ikeasta sellainen pestå-kalustesarja, jossa olisikin ollut lukemattomia vaihtoehtoja. Päädyimme kuitenkin tavallisiin vaatekaappeihin. Ja täytyy todeta että kyllä ne toimivat ihan hyvin meidän käytössä, mutta olen miettinyt josko se bestå sarja olisi sittenkin ollut järkevämpi valinta. Voihan sitä myöhemmin sitten vaihtaa.. ei se niin iso homma ole myydä kaappi ja vaihtaa uuteen.. 

Alimmassa kuvassa vielä näkymä meidän käytävästä, johon ei juuri kalusteita mahdu, kun siinä nuita ovia on peräkkäin jopa kolme.  Mutta nuo sukset sopivat loistavasti tuohon nurkkaan. Niin ja pilkottaahan siellä meidän ruma sähkökaappikin. Meillä kun ei ole teknistä tilaa erikseen. Siihen sitten tahtoo aina kertyä kaikenlaisia lippuja ja lappuja. Joka ei ole kyllä yhtään kivan näköinen. Mattoina tällä hetkellä on äitini virkkaamat matot, joista niin kovasti tykkään. Ne sopivat minne vaan,ja ne vaihteleekin meillä aika usein paikkaansa. 

Mutta täytyykin tästä lähteä lumitöihin kohta, joten moikka.

-Hanna-Ei kommentteja:

Lähetä kommentti