lauantai 14. helmikuuta 2015

Ystävänpäivä


Hyvää ystävänpäivää!


Näin kinuskikissan sivuilla muutama päivä sit suklaakakun jonka voi tehdä mikrossa, joten olihan se resepti testattava... =) Hyvää oli... Meillä mieheni kylläkin teki kakkupohjan ja minä sitten koristelin mitä kaapissa sattui olemaan.. Meidän perheessä tuo minun mies on inokkaampi tekeen ruokaa ja leipomaan kun minä.. Tuntuu olevan aina niin vaikea aloittaa se leipominen, vaikka loppujen lopuksi onhan se ihan mukavaa hommaa.. 


Näin ystävänpäivän kunniaksi laitoin vähän hempeätä vaaleanpunaisia tyynyjä makkariin ja sohvalle.. Tällä hetkellä vielä mietiskelen kevään sisustusvärejä mutta nyt tähän hätään kaivoin kaapista vanhempia sohvatyynyjä esille. Kaivelinkin kaappeja ja sieltähän löytyi aikamoinen pino tyynynpäällisiä... Niin itse ommeltuja kuin ostettujakin.. Joten kirpparille kuskasin ylimääräiset.. Sängyn yllä nuo karvatyynyt oli tarkoitus heittää jo kaappiin, mutta kun ne on niin ihanan pehmeät ja täällä on vielä talvi niin antaapa olla vielä hetkisen..


Niin ja ompelinhan mie taas lisää tytölle vaatetta kun idean poikanen yllätti.. Nämä sopiikin paremmin ompelemani paidan kaveriksi. 


 Mietiskelin tuossa kun tytöllä tahtoo kaikki housut olla aina niin kirjavia että vois joskus tehdä vähän neutraalimman väriset. Ja mietiskelin myös sitä kun aina ne legginsit kuluu polvienkohdalta, niin sain idean tehdä näihin sitten polvipaikat valmiiksi ja piirsin sitten niihen vain tällaiset kasvojen kuvat piristykseksi.. Täällä on ollut niin ihania kevät ilmoja kun on saanut nauttia auringonpaisteesta ja lauhasta kelistä, joten valoa tulvii ikkunoista sisään. Sainkin aikaiseksi pestä ikkunat olohuoneesta ja vaihettua verhot.   Niin ja löysinhän mie kirpparilta tällaisen ihanan musta pöydänkin, jonka innoittamana päätin vaihtaa vähän järjestystäkin olohuoneesta..taas.. =)

Lähdenkin tästä viettämään oikein ihanaa viikonloppua perheeni kanssa. 

Oikein ihanaa ystävänpäivää ja laskiais-sunnuntaita kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti