tiistai 10. helmikuuta 2015

Uusi paita ja legginssit

Hei vaan!

Tänään täällä aamupäivästä oli ihana keväinen auringonpaiste, joka piristi tietysti mieltä. Mutta nyt jo satelee vettä. Lämpimän puolella tuo mittari jo on, joten se tietää vaan lumien sulaamista vähemmäksi.. =) Jota täällä etelälapissa riittääkin. 

Innostuin eilen illalla myös ompelemaan tytölleni vähän kevät vaatetta. Tai siis paidan tein eilen ja housut tänä aamuna. Ja eilen menikin tunti saumurin lankojen kans tapellessa..  Joten housujen ompelu oli pakko jättää seuraavaan päiväään.. Tuo tyttö on nyt viimisen kuukauden aikana hurahtanut pituutta hirveästi niin oli pakko alkaa tekeen vaatteita. Kävimmekin tuossa 2 viikkoa sitten mittailemassa tyttöä neuvolassa ja olin ihan yllättynyt ku oli jo 105,7 cm pitkä.. ei kait se auttanut ku 110 cm vaatteita alkaa tekemään.  Eli meillä jäikin nyt tuo 104 vaatteet elkein kokonaan käyttämättä.Tilasin tässä pari kuukautta sitten Majapuulta tällaista ihanaa Kiiltokuva-kangasta. Minun oli vaan pakko saada tätä kangasta vaikka en tiennyt mitä siitä tekisin. =) Oli muuten tosi hyvänlaatusta kangasta. 

Paidan malli on syksyn ottobre-lehdestä 4/2014 Malli Autum Forest.  Sopi minun mielestä kuin nakutettu tähän kankaaseen.  Kaavasta en muuttanut mitään muuta ko lisäsin helmaan ja hihoihin vähän pituutta kun tuolla minun tytöllä on aikasta pitkät kädet. 
Paidan kaveriksi tein mustavalkoisesta pystyraita trikoosta legginssit, joka on lojunut kaapissa jo jonkin aikaa. Kaava uusimmasta ottobre-lehdestä 1/2015 Malli Funni Legs. Tilasin myös netistä tällaisia ihania lappuja mitä voi ommella vaatteisiin ja muihinkin juttuihin. 


 Paidan hihansuihin ompelin eriväriset resorit. 

Nuita kankaita on niin paljon kertynyt tuonne kaappiin että pitäis pistää tuo ompelukone surisemaan ihan tosissaan..  

Ps. Niin kävinhän mie siellä kuppauksesakin.. Kyllä se vain auttoi vissin nuihin hartiajumiin ja nukuinkin seuraavan yön niin makiasti... Noh puolen vuoden päästä sit uudestaan.  =)

-Hanna-


2 kommenttia:

  1. Kiva löytää tänne blogiisi! Ihan mahdottomasti sulla kivoja postauksia. Menee kyllä aikaa selaillessa ne lävitse ;).
    Ja sie se olet kyllä niin mahdottoman taitava näiden vaatteiden kanssa. Ihana tuo kiiltokuvakangas ♥♥♥.

    VastaaPoista
  2. Kiva että löysit blogin. =) Kyllä se mullakin vierähtää tovi kun lukaisen sinun blogia. =) On tää bloggaaminen niin vienyt mennessään.. Kiitos.. eikös ookki ihana kangas rakastuin heti ensisilmäyksellä. <3 <3

    VastaaPoista