sunnuntai 22. helmikuuta 2015

Tytönhuoneen tapettiOlen mietiskellyt jo jonkin aikaa tytön huoneen tapetin vaihtoa. Vaikka emme ole asuneet tässä talossa, kuin 1,5 vuotta.  No tällä hetkellä siellä on sellainen tumma mintunvärinen tapetti.  Se on kyllä ihana, mutta imee kaiken luonnon valon, jota niin kovasti rakastan. En rakastakkaan mitään muuta niin paljon kuin luonnon valoa. Silloin kun talon sisustusta mietin ideana oli oli laittaa mintunvärinen tapetti, koska se ei ollut tavanomainen väri tytön huoneeseen. Oli vain pakko saada minttun värinen. 

Löysin ihanan pöllötapetin paikallisen sekatavarakaupan ( Rusta ) sivuilta, joten siitä se inspiraatio taas lähti.. Nyt tuntuu että somet syyhyää jo että pitäis päästä repimään tapettia..Tyttökin innostui ajatuksesta ja sanoi että mennään jo repimään vanhat pois.  En vaan ole ihan varma minkälaisen tapetin laittaisin. Tapettihan ei tule koko seinälle, eikä koko huoneeseen vaan ihan vaan yhteen kulmaan. Muut seinät on maalattu vaalean harmaaksi ja niistä kyllä tykkään. Niitä en ole vaihtamassa. Eli siis pientä ilmeen kohotusta! 

Toinen vaihtoehto tapetoinnille on maalata loputkin seinästä ja laittaa sisustustarroja tai muita kuvia seinille. 

Tässä muitakin vaihtoehtoja tapetointiin. 


Pöllöjä vai kolmioita =)


 vai mustavalkoista palloa.. kylläkin vähän isompana... =)


 

Tyttö on sen verran pieni  (4 vuotta) että en uskalla antaa sen vielä päättää seinä pinnoista.  Väri maailma on kuitenkin jo selvillä. Ajattelin että nykyisiin seinän väreihin sopisi kultainen, valkoinen, vaaleanpunainen, roosa ja harmaa. Jos vaikka seinä pinnat olisi vaaleita niin värejä voisi tuoda sitten teksiileillä ja ja kuvilla. 


Kuumailmapalloista meillä tykätään myös. Mutta luulen että en ihan tuota tapettia laittaisi, mutta jotain tuohon suuntaan.. 

Yllä olevassa kuvassa näkyykin hyvin värimaailmaa, jota olin miettinyt.. Mutta täytyypä miettiä näitä juttuja vielää lisää... En halua taas tehdä huonoa tapettivalintaa.. 

Nykyinen tytönhuoneen tapetti ( kylläkin huono kuva)
Mikä tapetti sinun mielestä sopisi suunnittelemaani huoneeseen parhaiten? Onko sinulla kenties vielä parempia ehdotuksia? 

Mie jään tänne insipiraation pauloihin tekeen suunnitelmia. Ihanaa sunnuntaita! 

(suunnittelukuvat pinterest.com)

-Hanna-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti