sunnuntai 8. helmikuuta 2015

Kodinhoitohuone, Pesuhuone, sauna ja wc


Hei vaan !

Kuvailin meidän kodinhoitohuonetta, pesutiloja ja wc:tä. Valmistahan siellä ei ole vieläkään vaikka uuten taloomme muutimme jo yli vuosi sitten. Kattopalasia ja listoja puuttuu ja maalämpökoneelle oli tarkoitus tilata liukuovet jotta saataisiin ne nätisti piiloon, mutta sekin sitten jäi vielä tekemättä.. Tämä kodari onkin meillä ainoa keskeneräinen huone. Niin ja saunaakin oli tarkoitus vähän muunnella paremmaksi, jos saisi vaikka yhden istumapaikan lisää. 


Kodinhoitohuonetta.


Ikeasta ostettiin aputasot kun ei ollut riittävästi pöytätilaa.. Nuita pöytiä on sit tarvittaessa helppo lainata keittiön puolelle.  Kodinhoitohuoneen väilitilaan löysin ihanan erikoista laattaa.. Harmi vain että ei riittänyt laittaa vaakasuuntasesti. Mutta eipä se ole hullunpi näinkään.. Laatat kiiltävät jossakin valossa kivasti. =)


Kodinhoitohuone ei ole meillä mitenkään kovin iso tila ja aika ison tilan siellä vie meidän maalämpökone ja ilmastointilaite. Kun teknistä tilaa ei ole niin sinnehän ne piti laittaa.. 
Oikealla kuvassa on meidän wc, josta kyllä tykkään kovasti. Kuppiallas oli kyllä huippuedullinen löytö. 


Pesuhuoneen tehosteseinä

Saunahan meillä on myöskin hirveän pieni, mutta meidän 4 henkinen perhe sinne mahtuu juuri. Saunaan tuli talopaketin mukana kuusipuusta tehdyt lauteet. Käsittelin ne mustalla saunavahalla, jonka lantrasin vedellä ettei menen liian mustaksi. Ja seinät valkoisella vahalla.  Tarkoitus olisi vähän muunnella saunan lauteita paremman malliseksi mutta kaikki aikanaan. Ei ole nyt minkäänlaista mielenkiintoa remppahommiin kun vasta ollaan päästy niistä eroon..  vaikka ihan mukavaakin puuhaa se on. 

Käytiin tänään uimahallissa polskimassa lasten kanssa ja ihanan rentouttavaa ja hauskaa oli..
Mutta nyt mie lähden ekaa kertaa kuppaamaan minusta pahan veren ulos... iik nyt kyl vähän jännittää.. mutta siitä ehkä sit seuraavalla keralla. 

-Hanna-

4 kommenttia:

 1. Ei teillä mikään pieni kodari oo! Vertaa vaikka meän omaan :D Hih! Meillä on myös nuo samat kaksi tarjoiluvaunua - tosin keittiössä aputasona. Olen ehtinyt maalaamaan niistä vasta ylimmät tasot.
  Silmä lepää kuvissa. Kaunista ♥.

  VastaaPoista
 2. Höh. Minun ensimmäinen kommentti katos jonnekin... Siinä luki jotenkin näin:
  Eihän teillä mikään pieni kodari ole! Vertaa vaikka meän omaan, hih! :D
  Meillä on myös nuo kaksi samaa Ikean tarjoiluvaunua. Ovat kyllä kivat. Meillä on ne keittiössä, ja olen saanut maalattua niistä vain ne ylimmät tasot. Saa nähdä koska jatkan...
  Kaunista teillä ♥

  VastaaPoista
 3. Heh! Niin ehkä tuo vaan tuntuu pieneltä, varsinkin silloin kun pyykkitelineessä on pyykkejä kuivumassa.. Tuntuu olevan aina tiellä. Ja säilytystilaa tarvis vieläkin lisää. Mutta niinhän sitä aina tarvii. =) Nuo tarjoiluvaunut on minusta hyvät ku niitä voi piettää melkein missä vaan. Minkäväriseksi maalasit kannet? Ja kyllä tekisin varmasti monta asiaa toisin monessa paikkaa täälä kotona. Varsinkkin kodinhoitohuoneessa. heh. =)

  VastaaPoista