torstai 19. helmikuuta 2015

Insipraatio...

Kaikenlaista ideanpoikasta tulvii vaan mieleen ja kaikkea haluttaisi tehdä, mutta ei tiedä mistä aloittaa. No ensinnäkin haluaisin saada sisustettua kotia valmiimmaksi. Eteiselle ja käytävälle pitäisi jotain tehdä, kun ei oikein mielytä silmää. En ole oikein löytänyt sellaisia huonekaluja jotka sopisivat malliltaan meidän eteiseen. Meillä on nimittäin aika iso eteinen mutta kapea jatko käytävä. ( laitan vielä joskus kuviakiin. ) Ja seinille olisi kiva saada jotain tauluja tai jotain, kun on niin paljon tuota valkoista paneelia. Siinäpä ehkä ideaa postaukselle. Ensin vain pitäisi saada se hyvä idea.. sitä odotellessa. 

Olenhan minä jotain pientä saanut aikaan. Kävin eilen hiihtämässä ensimmäisen kerran tälle talvelle. Mukavaahan se oli mutta rankkaa, kyllä tällä neidillä ainakin syke nousi hyvin vaikka kävin vain pienen lenkin..No ei muutako uudestaan piakkoin, niin siinähän se kunto kasvaa.  (toivottavasti) =)Sain minä eilen tehtyä pieniä tuunailu juttujakin. Esim tämän taulun. Minulta löytyi varastosta joskus kirppikseltä ostamani kehys. Ja Family-tarra on odottanut kaapissa vuoden verran jonnekkin laittoa, enpäs ole keksinyt mihin sen laittaisi..  Elikkäs tarvittiin vain taulunkehykset, taustalevy, johon liimata pala tapettia ja tekstitarra. Ja keittiössä minua on häirinnyt vitriinikaapin ovet, kun en haluaisi että ihan kaikki astiat/ tavarat ovat aina esillä niin peitin alaosan lasit tapetilla. 


piti tytölle ommella uusi kypärälakki  kun entinen sanoi sopimuksen irti.. Ihan kiva siitä tuli ainakin tyttö tykkää kovasti. =)

Ja sit vielä yks inspiraaation kohde (ehkäpä kaikkein suurin hih) =) on tytön huoneen tapetin vaihto. En vaan enään kestä katsoa sitä nykyistä.  Mutta siitä varmaan sitten seuraavassa postauksessa. =)

Mukavaa päivänjatkoa!
-Hanna-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti