tiistai 27. tammikuuta 2015

Talven taikaa ja tuunailua!Meillä meni vanhan ikkunanpokasta toinen lasi rikki enkä millään raaskinut sitä poiskaan heittää ku minusta se vaan on niin kiva. Vaikka tähän mennessä ei siitä juuri muuta iloa ole ollut kuin koristeena vain. Eikä se ole oikein löytänyt paikkaakaan. Mutta sain hyvän idean kun muistin että olin jemmannut kaappiin sellasta liitutaulutarraa. Niinpä mie teippailin sitä tohon lasin päälle ja sain eteiseen taulun johon voi sit kirjoitella tärkeitä juttuja muistiin. 


Kävimme myös sunnuntaina lasten kanssa läheisen koulun kentällä luistelemassa, tai siis lapset luisteli ja minä jätin tällä kertaa luistimet kotiin.. Oli ihana ilma, aurinko paistoi ja pakkastakaan ei ollut kuin vaivaiset 10 astetta. Joten ihan soppeli ulkoiluilma. 


Poikanikin pääsi näyttämään taitojaan mitä on oppinitut koulun liikuntatunneilla. Tässä harjoitellaan taaksepäin luistelua.


Ja mikä suloisempi näky kun isoveli yrittää auttaa pikkusiskoa luistelussa.

Tänään pääsinkin bloggaileen heti aamusta ihan rauhassa kun poika lähti kouluun ja pikkuneiti nukkua posottaa vielä... Ehkäpä täytyykin mennä jo herätteleen että uni tulis illallakin sitten. Ja jos sitä alkais siivoilemaan vähän.

Oikein mukavaa päivänjatkoa!!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti