lauantai 31. tammikuuta 2015

Keittiö


Hei taas!
Innostuin perjantaina ( eli eilen) kuvaamaan meidän keittiötä, kun ulkona sateli lunta. Täällä on nyt pari päivää jo satanut melkein taukoamatta. Ja luntakin on tullu jo liiakseenkin.. Varmaan jo melkein metrin verran. Kyllä meinaa jo ärsyttää kun ei millään jaksaisi tehdä enään nuita lumitöitä.. Ja meillä kun ei mitään apuvälineitä ole, ihan lumikolalla saa pukata.  Sähkökatkoksiakin on tullut jo muutamia.. Mutta eiköhän se lumen tulo pikkuhiljaa jo ala hellittää.. 
Mutta nyt sit niitä keittiökuvia....Valaistus ei kyllä näissä kuvissa mitä parhain, no ehkä sitten keveemmällä saa jo parempia kuvia kun on valoisanpaa.
Meillä on tosiaan aika suuri keittiö tai oikeastaan avokeittiö. Olohuone sijoittuu tuonne minun taakse. Keittiönpöydän paikka oli merkattu taloa rakentaessa pohjapiirrustukseen tuonne seinän viereen, joka oli minun mielestä tosi huono paikka. Ei toiminut, kun aina oli tuolit tiellä kun jääkaapin ovea aukaistiin. Siirsin pöydän keskelle keittiötä ja siinä se saakin haluamansa huomion. =)  Niin ja keittiön lattiaksihan laitoimme laatat, jota kestäisi kostautta hyvin. Ja jos joku tarkkasilmäinen hoksasi että meillähän laatat menee tuollain vinottain, niin johtuu siitä alkuperäisestä keittiönpöydän paikasta. 
Laitoimme keittiön välitilaan lasin ja sinne taakse vaalean oksatapetin.. Se on sen verran harmooninen että sitä luulisi jaksavan katella monta vuotta.. Ja jos kyllästyy tapettiin niin huomattavasti helpompi vaihtaa kun laatat... Olen hurahtanut vissin nuihin erilaisiin peltipurkkeihin kun niitä tulee laitettua vähän joka paikkaan. Peltipurkki on koristeltu teipillä ja sopii meidän keittiöön ku nakutettu. Sekä löysin ton kukallisen purkin kirpparilta.. sinne voi piilottaa vaikka mausteita.. Minusta se vaan oli niin suloinen.. =)
Vaikka sisustus onkin vielä talvinen, on mukava tuoda kevättä kotiin. Oksilla ja värikkäällä tulppaanikimpulla. =)


 


Keittiön tuolit löytyi sattumalta kerran yhdeltä osto-ja myyntipalstalta. Tuolit oli pehmustettu ja päällystetty beigellä pellavakankaalla joka ei meillä toiminut. Olenkin suurimman osan tuoleita päällystellyt uudestaan, mutta tätä viimisintä tuolia purkaessa löysinkin mitä hyvä kuntoisimman puupinnan pehmusteen alta. Se saikin jäädä näkyviin toistaiseksi. 


Näin kukkasin toivotan oikein ihanaa viikonloppua kaikille!


2 kommenttia:

  1. Oikein teillä on kaunis keittiö! Kyllähän tuo pöytä on paaaaljon parempi tuossa ja nuo mustat lampun varjostimet passaa oikein hyvin. Kaiva vain kaikista tuolesta tuo puupinta esille, se on tosi sievä ja varmasti myös käytännöllisempi ;)

    VastaaPoista
  2. Tässä harkitsen vielä, koska tuolit ilma pehmustetta on vähän lyhyet pöydän kanssa. Tokihan se käytännöllisempi olis nuo puupinnat. =) Katsotaan sitten kun saadaan tehtyä se uusi pöytä...

    VastaaPoista