torstai 22. tammikuuta 2015

Hei vaan kaikille!

Täällä aloittelen uuden blogin kirjoittelua. Niin kun kuvauksessa jo näkyykin blogini käsittelee kaikkea mistä keksinkin tehdä postauksia. Eli pääasiassa sisustuksesta, ompelemisesta ja kaikista arjen pienistä iloista ja suruista.

Olen nyt innostunut kovasti kuvien siirtämisestä kankaalle, joten ensimmäinen postaukseni kertoo nyt siitä. Ompelin tällä kertaa paidan 7-vuotiaalle esikoiselleni.Leikkasin kankaan kaavan mukaan ja tulostin netistä kuvan tavalliselle A4 kokoiselle paperille 3 kertaa ja sitten silitin halutun kuvan kankaalle.Ja sitten vaan piirtelemään kangastussilla kuvan päälle.


Eli ihan tavis paita tuli. Jotta paita ei niin tylsältä näyttäis niin ompelin etuosaan pienet kolmiot ja toisen hihansuun tummalla ruosteen värillä (vaikka kuvassa näyttääkin oranssilta.) En vaan pitänyt mallin resorista ku ompele tuli päälle. Enpäs hoksannut leikata resoria tarpeeksi isoksi, jotta oisin voinut laittaa kaksinkerroin sen.  Niin ja kuvakin olisin voinut sijoittaa vähän ylemmäs. Noh ens kerralla olen viisaanpi.  Kaikkiaan ihan hyvä paita tuli kuitenkin. =)


Ja tässä vielä mallin päällä.

Semmosta...

-Hanna-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti